7 Tips Cara Agar Tas Lama Anda Menjadi Seperti Baru

January 10, 2020 Uncategorized  No comments

Model beg terbaru muncul setiap tahun, malah setiap bulan. Jika anda membeli model beg terbaru setiap minggu, ia akan menjadi sisa, tetapi menggunakan beg adalah semua yang membuat kami kelihatan bosan. Jadi apa penyelesaiannya? Ia benar-benar tidak terlalu sukar. Dengan sedikit kreativiti, koleksi beg lama kami mungkin menyerupai model beg terbaru. Berikut adalah langkah-langkah.

7 cara mudah untuk membuat beg lama kelihatan seperti model terkini.

  • Beli beg berkualiti baik.

Nasihat utama sentiasa memastikan bahawa beg yang kami beli adalah berkualiti. Ia tidak mudah untuk mengupas, ia tidak mudah untuk mencemarkan warna, ia tidak mudah untuk memecahkan jahitan. Walaupun beg kami cukup lama, mereka masih kelihatan baru. Dan seperti berikut, kita boleh menjadikannya kelihatan seperti model beg terbaru.

  • Letakkan aksesori di dalam poket anda.

Beg lama kami boleh kelihatan seperti baru dengan menambah aksesori yang hanya dipukul. Boleh dibeli di kedai aksesori terdekat. Anda juga boleh melakukannya sendiri.

  • Tukar tali pinggang poket.

Bukan hanya kerana tali beg lama kami sedikit dipakai, tetapi juga kerana tali beg digantikan supaya beg lama kami kelihatan seperti model beg terbaru.

  • Tambah akaun ke beg.

Akaun boleh mengubah rupa beg klasik untuk menjadi lebih mecing. Dengan pemilihan dan pelaksanaan yang betul, akaun boleh membuat beg lama kami kelihatan seperti model beg terbaru.

  • Berikan beg pita itu.

Satu beg yang mudah boleh menjadi lebih manis dengan reben ditambah. Pilih bahan dan warna reben yang sepadan dengan aksara baru yang anda mahu dalam beg anda dahulu. Dan walla! Tiba-tiba, beg lama kami kelihatan seperti model beg terbaru.

  • Cantik beg dengan renda.

Renda juga boleh mengubah rupa beg lama kita. Dengan sedikit kesabaran, beg lama kami akan kelihatan seperti model beg terbaru. Manis dan klasik

  • Cat beg.

Mengecat beg boleh membuat penampilan beg berubah sepenuhnya. Dan bukan hanya beg kain, anda boleh melukis beg bahan apa pun. Kami hanya perlu menyesuaikan jenis cat warna.

Demikian 7 Tips cara agar lama anda kelihatan seperti baru dari kami lihat koleksi kami lainya 4 Jenis Tas Untuk Kuliah Terbaru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>